..

 

2023-2024, een nieuw en schooljaar, waar het thema "de wereld" centraal staat!

 

Dit jaar staat in het teken van ontdekkingen, verwondering en het begrijpen van de wereld om ons heen.

Samen gaan we op een avontuurlijke reis waarin we verschillende onderwerpen en thema's zullen onderzoeken die onze wereld vormgeven.

Van geografie tot techniek, van kunst tot wetenschap, we zullen een brede waaier van onderwerpen verkennen die ons begrip van de wereld zullen vergroten.

 

Een paar doelen waar we dit jaar aan zullen werken:

1. Wereldburgerschap: We willen begrip, respect en empathie ontwikkelen voor de diverse culturen en mensen die onze planeet bewonen. We zullen de rijkdom van onze verschillen omarmen en leren hoe we actieve wereldburgers kunnen zijn.

2. Nieuwsgierigheid en onderzoek: We moedigen nieuwsgierigheid aan en stimuleren jullie om vragen te stellen en op onderzoek uit te gaan. We willen dat jullie actieve en zelfstandige leerlingen worden die altijd op zoek zijn naar antwoorden.

3. Creativiteit en kunst: Kunst kan ons helpen de wereld op nieuwe manieren te zien. We zullen onze creativiteit aanmoedigen en kunst gebruiken als een manier om onze gedachten en gevoelens uit te drukken.

4. Techniek en innovatie: We gaan hands-on aan de slag met technische projecten en innovatieve ideeën. Samen zullen we ontdekken hoe technologie de wereld kan veranderen en verbeteren.

5. Bewustzijn en verantwoordelijkheid: We zullen leren over mondiale vraagstukken, zoals mensenrechten, milieu-uitdagingen en ongelijkheid.

 

Door bewustzijn te vergroten, willen we een verschil maken en verantwoordelijke wereldburgers worden.

Ik kijk er enorm naar uit om dit avontuur met jullie aan te gaan. Samen zullen we leren, ontdekken en groeien, en ik ben ervan overtuigd dat we aan het einde van dit jaar vol trots terug zullen kijken op wat we hebben bereikt.

Laten we de wereld verkennen en onze horizon verbreden. Laten we samen werken aan een betere toekomst, voor onszelf en voor de wereld om ons heen.

Knoppen Embed Code Netflix Jeugdjournaal Ziggo Videoland Cloudwise